fbpx

De juiste tentvloer huren voor uw evenement

Als u van plan bent om een evenement te organiseren op een buitenterrein of een andere poreuze vloer, is een tentvloer een goede oplossing. De juiste tentvloer huren voor uw evenement doet u bij GBS tenten. Wij helpen u graag aan de juiste ondergrond.

GBS tenten is een zeer aansprekende aanbieder in België. Al tientallen jaren zijn wij dé specialist in tentenverhuur en zeilmakerij. Diverse grote evenementen maken zeer dankbaar gebruik van ons aanbod. We danken onze goede naam door onze voortdurende aandacht voor vernieuwing, kwaliteit en service waarin we geïnspireerd worden door de wensen van de klant.

Verhuren van tentvloeren

Naast het verhuren en verkopen van tenten en onze zeilmakerij, verhuren we ook tentvloeren. Zowel voor kleine als grote evenementen hebben wij de meest geschikte vloeroplossing. GBS tenten staat voor iedere huurder garant voor verzorgde afleveringen en een uitstekende service. Wij zorgen voor maatwerkoplossingen voor zowel particuliere klanten als voor zakelijke doelstellingen.

Maatwerk in verhuur tentvloeren

Een tentvloer maakt uw evenement helemaal af. Een tentvloer is immers vlak en stevig. De stabiele ondergrond zorgt voor comfort en de benodigde stevigheid voor eventuele tafels en stoelen voor uw gasten. Wij kunnen u maatwerk in verhuur van tentvloeren aanbieden. Doordat de tentvloer uit meerdere vloerdelen bestaat, kunt u de gewenste grootte en vorm zelf bepalen. Door een tapijt of zeil over de vloer te plaatsen kunt u zelf de gewenste sfeer creëren.

Daarnaast zijn er verschillende tentvloeren die wij voor u ter beschikking hebben. Voor iedere ondergrond hebben we de juiste oplossing. Wij kunnen de tentvloer voor u plaatsen maar kunnen ook (de houten) tentvloeren aan u leveren zodat u die zelf kunt plaatsen.

Verhuur houten tentvloer

Bij verhuur van een houten tentvloer is de ondergrond van groot belang. Als de ondergrond al redelijk vlak is, kan hier een vlondervloer geplaatst worden. Deze houten tentvloer ligt zonder uit te vlakken, direct op de ondergrond. Een houten tentvloer bestaan uit vlonders die een dikte hebben van 22 mm. Deze vloer rust op steunbalkjes van 4 cm dikte, die om de 50 cm onder de vloer liggen. De houten vloer wordt in verband gelegd en vormt zo een degelijke vloer.

Verhuur van cassettevloer

Bij verhuur van een cassettevloer is de effenheid van de ondergrond van minder doorslaggevend belang. Cassette vloeren kunnen immers ook op een meer oneffen terrein geplaatst worden. De vloerdelen van een cassettevloer hebben een metalen kader van 10 cm dik en houten planken met een dikte van 3 cm. Met behulp van laser-apparatuur kunnen we de vloer perfect waterpas voor u leggen. In tegenstelling tot de houten tentvloer is plaatsing van een cassettevloer enkel mogelijk door onze plaatsingsdienst. Hierbij maken we gebruik van een vorkheftruck.

Evenementenvloer huren

Een evenementenvloer huren doet u bij GBS tenten. Wij zorgen dat u de beschikking heeft over de juiste ondergrond voor uw evenement, of dit nu een kleinschalig verjaardag feestje is of een groot concert met een flinke hoeveelheid bezoekers.

U kunt kiezen om de tijdelijke vloer zelf te plaatsen of dit uit handen te geven aan onze plaatsingsdienst. Wij zorgen voor een perfecte timing. We leggen de vloer neer en breken deze af op het moment dat u dat wenst. U heeft er geen omkijken meer naar! Wij hebben een zeer ervaren plaatsingsdienst die al vele uitdagingen tot een goed einde heeft gebracht.

Tentvloer huren bij GBS tenten

Heeft u interesse om een tentvloer te huren bij GBS tenten? Contacteer ons gerust. Wij horen graag uw wensen om af te stemmen op welke manier we dit kunnen invullen. We staan graag voor u klaar. Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom om naar ons toe te komen en de opties te bekijken als u een tentvloer wilt huren. Wij zijn gevestigd aan de Korte Watertorenstraat 2 in Hamont.

 


Wenst u een van onze tenten te huren of een zeil te laten maken?

Stel hier je vraag of vraag een vrijblijvende offerte aan.