fbpx

GBS tentenverhuur uit Hamont-Achel, voor de perfecte tent voor uw evenement

Bent u op zoek naar de juiste tent voor uw evenement? Dan moet u bij GBS tentenverhuur uit Hamont-Achel zijn. Als aansprekende aanbieder van tentenverhuur zorgen wij voor de perfecte tent voor uw evenement. Met een persoonlijke service staan wij graag voor u klaar.

GBS tenten heeft tientallen jaren ervaring in zeilmakerij, tentenverhuur en tentenverkoop. Ons bedrijf is in 1971 gestart en dankt het bestaan door het overbrengen van vakmanschap en enthousiasme van vader op dochter. We zijn een bedrijf dat zich continu doorontwikkeld met voortdurende aandacht voor vernieuwing, kwaliteit en service, en door vooral oog en oor te hebben voor de wensen van de klanten.

Tenten huren voor evenement

Vanaf de oprichting van GBS tenten worden onze verhuur tenten in onze eigen zeilmakerij vervaardigd. Ons vakkundige team kan een optimale kwaliteit van onze tenten garanderen. Bij ons kunt u met een gerust hart tenten huren voor uw evenement. We hebben volop keuze en zullen met een persoonlijk advies ervoor zorgen dat u voor de juiste tent voor uw evenement kiest.

GBS tenten een begrip in Hamont-Achel, Lommel, Neerpelt en Overpelt

GBS tenten heeft al zeer veel evenementen en instanties van tenten voorzien. Hoewel we gevestigd zijn in Hamont-Achel, zijn we ook een begrip in plaatsen als Lommel, Neerpelt en Overpelt. In deze plaatsen (maar eigenlijk ook ver daarbuiten in de provincie Limburg) zult u regelmatig onze tenten tegenkomen.

Tentenverhuur voor een bruiloft

Er zijn diverse evenementen en bijeenkomsten waarvoor u een tent kunt huren. GBS tenten verhuurt voor zowel particuliere- als bedrijfsevenementen. Bij particuliere evenementen wordt vaak gedacht aan tentenverhuur voor een bruiloft maar er zijn natuurlijk nog veel meer toepassingen voor particulier tentenverhuur. Denk hierbij aan een sportdag, een verjaardagsfeest, festivals, conferenties of andere feesten en evenementen.

Het voordeel van het huren van één of meer tenten is dat u een evenement kunt organiseren in de buitenlucht, maar dat u toch de mogelijkheid heeft om droog en comfortabel binnen te staan. Het maakt u veel minder afhankelijk van het weer.

Tent huren voor zakelijke doeleinden

U kunt vanzelfsprekend ook prima een tent huren voor zakelijke evenementen. Denk hierbij aan bedrijfsevenementen als open dagen, bedrijfsopeningen, beurzen, bedrijfsfeesten, tijdelijke werkplekken of opslag.

Ook voor deze zakelijke doeleinden kunt u prima een tent huren. Een tent biedt veelzijdige mogelijkheden om uw bedrijfsactiviteiten te ontplooien. Wij kunnen de tent op basis van uw persoonlijke wensen en doelstellingen volledig op maat voor u afstemmen. We hebben een zeer groot assortiment aan tenten voor u beschikbaar.

Verhuren evenementen tenten

Voor het verhuren van evenementen tenten hebben we volop keuze uit diverse soorten en maten tenten. Als u op zoek bent naar een kleinere constructie in ons gamma (voor bijvoorbeeld een barbecue of bruiloft), dan zijn onze tiptenten of pagodetenten een prima optie. Deze piramide dak tenten zijn uitgevoerd in stevig, kwalitatief, materiaal maar toch gemakkelijk zelf te hanteren. Dit is ook van toepassing voor onze partytenten met het Franse dak, die u volledig in de voor u gewenste maat kunt opbouwen.

Spantenten (20M of 30M) worden veel gebruikt voor festivals, fuiven of als slaaptenten voor meerdere personen. De tenten worden stevig verankerd door grote piketten. Een kadertent en een paviljoentent hebben een aluminium constructie met een vrije overspanning en aluminium wanden. Hierdoor is dit een prima tent voor diverse evenementen. De tenten kunnen in lengte worden aangepast en zijn tevens verkrijgbaar in verschillende breedtes.

GBS tentenverhuur uit Hamont-Achel, strong in covering solutions

Bij GBS tentenverhuur uit Hamont-Achel kunt u prima terecht voor de perfecte tent voor uw evenement. Wij kunnen hiervoor een service op maat leveren die volledig is afgestemd op uw wensen. Daarnaast kunnen wij u volledig ontzorgen door de tent op het gewenste tijdstip op te bouwen en af te breken.

Er zijn ook tenten die u indien gewenst zelf kunt opbouwen en afbreken. Hiermee bent u natuurlijk voordeliger uit. Naast het leveren van tenten kunnen wij vanzelfsprekend ook de tentvloeren (cassette- of houtvloeren) en de decoratie (zoals een nieuw tapijt, verlichting, een podium of een dansvloer) voor u leveren.

Heeft u interesse in de diensten van GBS tentenverhuur? Contacteer ons gerust om uw mogelijkheden te bespreken. Wij ontvangen u graag aan de Korte Watertorenstraat 2 in Hamont-Achel. GBS tenten is strong in covering solutions.

 


Wenst u een van onze tenten te huren of een zeil te laten maken?

Stel hier je vraag of vraag een vrijblijvende offerte aan.