fbpx

Vakkundige zeilmakerij in Hamont-Achel

Wie op zoek is naar een vakkundige zeilmakerij in de provincie Limburg, moet zeker eens contact zoeken met GBS tenten in Hamont-Achel. Voor iedere zeil of constructie hebben wij de geschikte oplossing. We hebben de beschikking over een eigen zeilmakerij waar we alles op de gewenste maten kunnen maken.

GBS tenten is een familiebedrijf dat al sinds 1971 bestaat en inmiddels een begrip is in de zeilmakerij, tentenverhuur en tentenverkoop in Hamont-Achel en de zeer wijde omgeving. Ons bedrijf dankt het reeds lange bestaan aan het overbrengen van vakkundigheid en enthousiasme van vader op dochter.

Van meet af aan hebben wij de verhuur tenten en tenten voor de verkoop in onze eigen zeilmakerij vervaardigd en doen dat nu ook voor anderen. Ons specialisme in deze branche zorgt ervoor dat we op vakkundige wijze maatwerk producten produceren van hoge kwaliteit die volledig afgestemd zijn op de wensen van de klant.

Tentdoek reparatie laten uitvoeren

GBS tenten staat garant voor maatwerk met veelzijdige, vakkundige mogelijkheden. Bij ons kunt u iedere zeil- en tentdoek reparatie uit laten voeren. Denk hierbij niet alleen aan een gewoon (onafgewerkt) zeildoek, maar ook aan tentdoeken, zeilen van een boot, een afdekzeil voor uw aanhangwagen, machine hoezen, een motor zeil, het dichtmaken van uw terras of pergola tot en met het afleveren van een volledige constructie op maat. Onze tenten en zeilen worden immers vervaardigd naar ieders wens!

Vakkundige zeilmakers voor Hamont-Achel, Lommel, Neerpelt en Overpelt

Als u uw tentdoek wilt laten repareren zoek u natuurlijk een betrouwbaar adres waarbij u de zekerheid heeft dat de reparaties op de juiste manier wordt uitgevoerd. Hiervoor is GBS tenten niet alleen een betrouwbaar adres voor mensen uit Hamont-Achel, Lommel, Neerpelt en Overpelt, maar ook voor mensen uit plaatsen in de wijdere omgeving. Onze vakkundige zeilmakers zitten voor u klaar.

Wat kan onze zeilmaker voor u betekenen?

U kunt bij GBS tenten terecht voor zeer veel reparaties. Onze vakkundige zeilmaker kan u immers helpen met alle werkzaamheden, van het repareren van een scheurtje in het zeil tot aan een nieuwe baan inzetten aan toe. Mede door inzicht in de voortdurende beweging in de sector heeft ons vakkundige en creatieve team van de eigen zeilmakerij al heel wat uitdagingen tot een goed einde weten te brengen. Het motto van GBS tenten is niet voor niets strong in covering solutions!

We oefenen ons vak uit met een grote dosis passie en met focus op het leveren van kwaliteit. We ontwikkelen ons aanbod dan ook continu door de voortdurende aandacht voor vernieuwing, kwaliteit en service, en daarnaast door vooral oog en oor te hebben voor de wensen van de klanten. Vraag ons dus gerust naar onze mogelijkheden!

Reparaties van tenten

Wij voeren onze reparaties aan tenten en zeilen uit voor zowel de zakelijke als particuliere klanten. Hierbij combineren wij ambachtelijk vakmanschap met de moderne technieken die tot onze beschikking staan, om uw wensen te vertalen in een passend en duurzaam eindproduct. Onze tent- en zeilproducten zijn gebruiksvriendelijk, duurzaam en kunnen prima dienen als blikvanger als dit één van de doelstellingen is.

Vakkundige zeilmakerij in Hamont-Achel

Contacteer ons gerust als u op zoek bent naar een vakkundige zeilmakerij in Hamont-Achel. Op onze site staan meerdere voorbeelden van onze mogelijkheden in tentdoek reparaties maar u kunt ons vanzelfsprekend ook contacteren voor een persoonlijk advies. Daarnaast bent u ook altijd van harte welkom in ons atelier. Vol trots laten we graag zien wat we met onze zeilmakerij voor u kunnen betekenen. U vindt ons aan de Korte Watertorenstraat 2 in Hamont-Achel.

 


Wenst u een van onze tenten te huren of een zeil te laten maken?

Stel hier je vraag of vraag een vrijblijvende offerte aan.